Texas Hout & Bouwmarkt NV
Tuinhout Texas

 

items | € 0,00 Afrekenen

Promoties

Nieuwe Producten

Tuinhout bij Texas Hout en Bouwmarkt

Tuinhout en tuinschermen online kopen

We bieden jou een ruim assortiment van kwalitatief grenen hout dat steeds reeds geïmpregneerd werd met de beste zorgen om duurzaam hout te bekomen. Ons assortiment is ruim en bestaat uit ronde palen, vierkante palen, tand en groef planken, etc. Deze zijn steeds op voorraad, ook op grote lengtes (tot 4 à 5m). Naast het klassieke constructiehout voor tuin bieden we ook diverse tuinschermen aan in zowel hout, hardhout als composiet.

Carport of Tuinhuis online kopen

Een carport biedt nog steeds een goede bescherming tegen wind en weer. Verzorg je wagen en materiaal door een carport te plaatsen. Zowel een losstaand model als een aangebouwd model zorgen voor een goede beschutting. Naast carports bieden onze tuinhuizen ook heel wat mogelijkheden tot opbergruimte en zijn bovendien leuke plaatsen om te vertoeven. We hebben tuinhuizen in diverse formaten, modern, klassiek, etc.

Speelhuis online kopen

Op zoek naar een leuk speelhuisje of een speeltoren? We hebben de leukste huisjes en de grootste torens waar de kinderen hun creativiteit en energie volledig kwijt kunnen. Neem hier een kijkje.

 

.......................................................................

Nieuws

22-05-14 14:12 | Tuinhout bij Texas online!

Shop vanaf nu je tuin online. Bestel je tuinhouttuinhuistuinschermencarportspeeltoren,etc. online en krijg je bestelling snel en eenvoudig thuisgeleverd. Bezoek onze tuinhout store op http://tuinhout.texas.be

Lees meer

Welkom op onze brandhout webshop! Met deze webshop willen we het jou gemakkelijker maken om jouw keuze te maken. Dankzij deze nieuwe webshop kan u vanaf nu op elke plaats ter wereld producten bestellen die later bij jou thuis geleverd worden. Bovendien hebben we ons gamma aangevuld met diverse accessoires die jou het leven makkelijker maken.

Lees meer
Nieuwsbrief

Betalingsmogelijkheden